fbpx

Leikkipaikat ja pihapelit

Tekonurmi leikkipaikoille

Tekonurmi leikkipaikalle on erittäin turvallinen ja siisti valinta. Lasten leikkipaikoille voidaan asentaa joko hiekkatekonurmi tai maisemointi tekonurmi. Maisemointi tekonurmi on pehmeämpi ja tuuheampi eikä maisemointi tekonurmeen tule niin paljon hiekkatäyttöä kuin hiekkatekonurmeen. Hiekkatekonurmi on hieman kestävämpi vaihtoehto, mutta hiekkatäyttö tekee tekonurmesta kovemman.  Hiekkatekonurmi on yleisesti käytetty vaihtoehto julkisilla leikkipaikoilla. Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

Tekonurmi pihapeleihin

Tekonurmi on erinomainen pelialusta jos harkitset pihapelikentän rakentamista, Pihapelikentälle voidaan myös asentaa joko hiekkatekonurmi tai maisemointi tekonurmi. Jos kenttä on kovalla käytöllä on hiekkatekonurmi parempi vaihtoehto. Jos kenttä on lasten kevyeen pelaamisen käy maisemointi tekonurmi mainiosti. Maisemointi tekonurmi on myös parempi vaihtoehto jos halutaan, että piha on näyttävän näköinen.

Joustolevy

Jos haluat, että pelikenttä tai leikkipaikka on pehmeä ja turvallinen käyttää, voit myös tilata tekonurmen alle asennettavan joustolevyn. Joustolevy tekee alueesta huomattavasti pehmeämmän. Lue lisää joustolevyistä täältä

Kotitalousvähennys

Jos olet tilaamassa tekonurmea kotipihaasi, muista että työnosuus on myös kotitalous vähennettävä. 

Tekonurmi näytepala

Haluatko kokeilla miltä tekonurmi tuntuu ennen tilausta? Tilaa maksuttomat näytepalat alla olevalla tilauslomakkeella. Kirjoita lomakkeeseen osoite ja puhelinnumero, viesti kohtaan ”näytepalat”

Pyydä tarjous tekonurmesta leikkipaikalle tai pihapeleihin

× Kuinka voin auttaa?