fbpx

Padel-kentät ulko- ja sisäkäyttöön

Meiltä laadukkaat Espanjalaiset Padel-kentät

Maahantuomme laadukkaita espanjalaisia Padel-kenttiä. Padel-kenttiä on kahta eri mallia: panoraamakenttä ja perinteinen malli. Panoraamakentässä on täysi lasitettu takaseinä, mikä tekee kentästä erittäin tyylikkään ja katsojaystävällisen (sininen kenttä kuvassa) Perinteisessä kentässä on takaseinän lasien välissä pilarit (vihreä kenttä kuvassa). Molemmat kentät sopivat sekä ulko- ja sisä käyttöön. Kentissä on World Padel Tour -tyyliset avoinaiset ovet. Kentät on valmistettu kansainvälisen Padel-liiton valvonnan alla. Kentissä on erittäin kestävä runkorakenne, ja lasit ovat 10-12mm UE lasit. Pyydä tarjous Padel-kentästä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Padel-kentän pelialustan tekonurmet

Maahantuomme myös Padel-kenttien pelialustojen tekonurmia, jos haluat tilata kenttääsi vain pelkän pelialustan tekonurmen, se onnistuu myös. Tekonurmia on useita eri väri vaihtoehtoja.

Padel-kentän huolto

Meiltä myös Padel-kentän alustan vuosihuollot. Tärkeää on huolehtia alustan turvallisuudesta muun muassa harjaamalla hiekka säännöllisesti tasaiseksi, jolloin saadaan pidennettyä alustan elinkaarta ja ehkäistyä liukastumisia. Säännöllisin väliajoin, käyttöasteesta ja olosuhteista riippuen, hiekkatekonurmi on myös puhdistettava ja hiekkaa on tarvittaessa lisättävä.

Padel-kenttien pelialustojen vaihdot

Onko Padel-kenttäsi tekonurmi kulunut loppuun? Ei syytä huoleen sillä, Padel-kentän tekonurmi  voidaan vaihtaa uuteen. Teemme myös Padel-kenttien pelialustojen tekonurmien vaihtoja. Voit tilata meiltä uuden Padel-kentän pelialustan tekonurmen, otamme vanhan pelialustan pois ja asennamme uuden tilalle. Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

Valot padel-kenttään

Voit myös halutessasi tilata Padel-kenttään lisävarusteena valot, lue kentän valojen tekniset tiedot alhaalta.

26000 lumenia 

Voima 200w

Etäisyydet 439x346x56 mm

Vaihtoväli 30 000 tuntia

IP arvo 65

PADEL KENTTÄ VALOT

Rahoitus

Tarjoamme yritys asiakkaillemme myös GRENKE leasing rahoitusta Padel-kenttiin. Jos kiinnostuit rahoitusmahdollisuuksista, Kysy lisää alle olevalla yhteydenottolomakkeella.

Panoraama Padel-kenttä

Pyydä tarjous Padel-kentästä

× Kuinka voin auttaa?