Tekonurmi pihalle

Tekonurmi pihalle

 

Tilaa meiltä vaivaton ja helppo tekonurmi pihalle. Teemme asennuksia kaikkialle Suomeen avaimet käteen -periaatteella. Meillä on pitkä kokemus erilaisista tekonurmien asennuksista. Jos haluat hetkessä saada itsellesi helppohoitoisen tekonurmipihan, niin pyydä tarjous allaolevalla tarjouspyyntölomakkeella. Jos haluat tehdä asennuksen itse, voit myös lähettää vain pihasi mitat niin toimitamme kaikki tarvittavat asennusmateriaalit kotiovellesi. Meidän tekonurmet ovat todella aidoin näköisiä ja tuntuisia, ja ne soveltuvat erittäin hyvin ulko- ja sisäkäyttöön. Niistä ei vapaudu mitään myrkkyjä tai hajuja. Meidän tekonurmet ovat myös kestäviä ja turvallinen ratkaisu eläin- ja lapsitalouksiin. 

  • Tekonurmi on lähes huoltovapaa
  • Tekonurmi ei houkuttele punkkeja
  • Tekonurmi on turvallinen ja kestävä 
  •  Tekonurmi pysyy vihreänä ja siistinä vuodesta toiseen
  • Tekonurmella 8 vuoden materiaalitakuu

Näytepala

Haluatko kokeilla miltä tekonurmi tuntuu ennen tilausta? Tilaa maksuttomat näytepalat alla olevalla tilauslomakkeella. Kirjoita viesti kohtaan ”näytepalat”

Rahoitus

Tarjoamme myös GRENKE leasing rahoitusta yrityksille. Kysy lisää alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Joustolevy

Tekonurmen alle voidaa myös asentaa joustostolevy, mikä tekee pihasta turvallisemman alustan esimerkiksi lasten leikeille. Lue lisää joustolevyistä täältä

Muista kotitalousvähennys

Jos tilaat tekonurmipihan asennuksella, työn osuuden voi laittaa kotitalousvähennyksiin.

Pyydä tarjous tekonurmesta pihaan

× Kuinka voin auttaa?