fbpx

Tekonurmi tenniskenttä

Tekonurmesta tehdyt tenniskentät yleisesti

Toimitamme tekonurmi tenniskentät avaimet käteen periaatteella. Yli 50 kentän asennuskokemus takaa virheettömän pelikokemuksen. Tekonurmi tenniskenttänä on peliominaisuuksiltaan loistava valinta, sekä yleisin käytetty materiaali ulkopelikentissä. Kentän rajat eivät kulu, eikä niitä tarvitse maalata aina uudestaan. Tenniskenttä hiekkatekonurmesta on kustannustehokas ratkaisu, sen huolto ja ylläpito on helpompaa vanhoihin massakenttiin verrattuna. Tekonurmi läpäisee vettä ja on käyttövalmiina myös kovien sateiden jälkeen. Tekonurmi täytetään hiekalla niin, että nukkaa jää näkyviin n. 2-3mm. Hiekkatäyttö varmistaa erinomaisen pelikokemuksen. Kentissä on kansainväliset ITF – Sertifikaatit. Kenttä voidaan asentaa kivituhkalle, asfaltille tai betonille.

  • Kentän pituus on 23,77 m
  • Kentän leveys kaksinpelissä 8,23 m
  • Kentän leveys nelinpelissä 10,97 m
  • Verkkotolppien korkeus 1,07 m
  • Verkon korkeus keskellä 0,914 m

Tekonurmi tenniskentät

Base tason tekonurmi tenniskenttä

Base tason tenniskentässä ei ole ITF-sertifikaattia, eikä se sovellu kilpakäyttöön. Base tason tenniskenttä on kuitenkin oiva valinta harrastelijalle jonka kenttä ei ole jokapäiväisessä kovassa käytössä. Base tason tenniskentässä on 20mm nukkapituus, johon lisätään hiekkaa 23kg/m2.

LSR-20 ITF Standardin tekonurmi tenniskenttä

LSR-20 kentällä on ITF-standardi ja se soveltuu erinomaisesti kilpakäytöön ja kovempiin peleihin. Materiaali on kestävämpää kuin base tason kentässä. Se on myös peliominaisuuksiltaan hieman parempi kuin base tason kenttä. LSR-20 kentän nukkapituus on 20mm, johon lisätään hiekkaa 23kg/m2. LSR-20 tekonurmi tenniskenttä on yleisin ja valikoiman myydyin kenttä. Tätä tenniskenttää on saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla.

Punainen advantage pro tason tenniskenttä

Punainen Advantage Pro tason tekonurmi tenniskenttä on valikoiman laadukkain kenttä. Tämä kenttä on tarkoitettu Pro tason pelaajille. Kenttään on saatu paremmat peliominaisuudet lyhentämällä nukkapituutta, joka tekee kentästä hieman hitaamman kuin LSR-20 tason kenttä. 

Takuut tekonurmi tenniskentälle ja asennukselle

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

Tekonurmi tenniskentän huolto

Jos haluat, että tenniskenttä säilyttää hyvät peliominaisuudet sekä pysyy hyvänä pitkään, voit tilata meiltä myös vuosihuollot kentän tilauksen yhteydessä. Tenniskenttä tulisi huoltaa vähintään joka kevät ennen pelikauden aloittamista. Kentän hiekkatäyte tamppaantuu talven aikana. Huollossa kenttä harjataan sekä lisätään hiekkaa jos kenttään on tullut vajetta.

Tenniskentän rahoitus

Pyydä tarjous tekonurmi tenniskentästä

× Kuinka voin auttaa?