fbpx

Tekonurmi terassille ja tapahtumiin

Tekonurmi terassille

Tekonurmi on näyttävä ja piristävä ratkaisu kohottamaan terassin kuin terassin ulkonäköä. Tekonurmi on pehmeä jalan alla ja on yksinkertainen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä. Tekonurmen voi vain jättää talven ajaksi tai sen voi helposti kerätä poiskin. Tekonurmi voidaan myös laittaa vanhan kivetyksen tai asfaltin päälle. Meillä on pitkä kokemus tekonurmien asennuksista, jos et halua asentaa tekonurmea itse, voimme myös tehdä sen puolestasi, toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme myös tekonurmen ja tarvittavat asennustarvikkeet suoraan kotiovellesi jos haluat tehdä tekonurmen asennuksen itse. Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

Tekonurmi tapahtumiin ja liiketiloihin

Meiltä tekonurmet myös tapahtumiin ja myymälöihin. Tekonurmi on yksinkertainen tapa lisätä myymälän tai tapahtuman viihtyvyyttä. Jos tapahtuma on luonteeltaan väliaikainen voit myös tehdä vuokrasopimuksen tekonurmistamme. Hoidamme myös kuljetuksen ja mahdollisen noudon tarvittaessa.

Näytepala

Haluatko kokeilla miltä tekonurmi tuntuu ennen tilausta? Tilaa maksuttomat näytepalat alla olevalla tilauslomakkeella. Kirjoita lomakkeeseen osoite ja puhelinnumero, viesti kohtaan ”näytepalat”

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme myös OP rahoitusta lue lisää rahoitus mahdollisuuksista täältä

Pyydä tarjous tekonurmesta

× Kuinka voin auttaa?