Tekonurmi terassille ja tapahtumiin

Tekonurmi terassille

Tekonurmi on näyttävä ja helppo ratkaisu terassille, Tekonurmi on pehmeä jalan alla, ja on yksinkertainen tapa lisätä terassin viihtyvyyttä. Tekonurmen voi jättää talveksi terassille tai sen voi helposti kerätä pois talven ajaksi. Tekonurmi voidaan myös laittaa vanhan kivetyksen tai asfaltin päälle. Meillä on pitkä kokemus tekonurmien asennuksista, jos et halua asentaa tekonurmea itse, voimme myös tehdä sen puolestasi, toimimme koko Suomen alueella. Voimme myös toimittaa tekonurmen ja tarvittavat asennustarvikkeet suoraan kotiovellesi jos haluat tehdä tekonurmen asennuksen itse. 

Tekonurmi tapahtumiin ja liiketiloihin

Meiltä tekonurmet myös tapahtumiin ja myymälöihin. Tekonurmi on yksinkertainen tapa lisätä myymälän tai tapahtuman viihtyvyyttä. Jos tapahtuma on luonteeltaan väliaikainen voit myös tehdä vuokrasopimuksen tekonurmistamme. Meillä on myös pitkä kokemus tekonurmien asennuksista, jos et halua itse asentaa tekonurmea, voimme tehdä asennuksen puolestasi. Hoidamme myös kuljetuksen ja mahdollisen noudon tarvittaessa.

Näytepala

Haluatko kokeilla miltä tekonurmi tuntuu ennen tilausta? Tilaa maksuttomat näytepalat alla olevalla tilauslomakkeella. Kirjoita viesti kohtaan ”näytepalat”

Rahoitus

Tarjoamme myös yrityksille GRENKE leasing rahoitusta meidän tekonurmille. Kysy lisää alla olevassa yhteydenotto lomakkeessa.

Pyydä tarjous

× Kuinka voin auttaa?