fbpx

Usein kysytyt kysymykset tekonurmesta

Kysymykset tekonurmesta

Kestääkö tekonurmi myös talvea?

Meidän tekonurmet on suunniteltu kestämään myös suomen vaikeita olosuhteita

Miten tekonurmi reagoi sateeseen

Tekonurmi läpäisee vettä 60 litraa minuutissa, tämän lisäksi kun pohjatyöt on tehty asianmukaisesti ei kentälle/pihalle jää lätäköitä.

Mitä eroa on hiekkatekonurmella ja tekonurmella?

Hiekkatekonurmi täytetään hiekalla, jotta siitä saadaan kova ja kestävä pelialusta kovempiin peleihin esim. tennis ja pesäpallo. Maisemointi tekonurmeen harjataan vain ohut kerros hiekkaa pohjalle, jolla saadaan nukka pysymään pystyssä ja se myös lisää tekonurmen kestävyyttä. Maisemointi tekonurmi on myös pehmeämpi sekä aidon nurmen näköistä. Maisemointi tekonurmi sopii mm. pihoille ja terasseille.

Mitä jos kissa tai koira tekee tarpeensa tekonurmelle?

Tekonurmi ei mene jätöksistä pilalle, tekonurmen voi myös pestä vaikkapa painepesurilla. Sadevesi myös huuhtelee kätevästi tekonurmea

Minkälaisen pohjatyön tekonurmi vaatii?

Tekonurmelle olisi hyvä olla tasainen kivituhka pohja, joka läpäisee vettä.

Pitääkö tekonurmea huoltaa?

Maisemointi tekonurmen nukka olisi hyvä harjata pitkän talven jälkeen pystyyn. Hiekkatekonurmi vaatii aktiivisempaa huoltoa. Huoltamisella säilytetään kentän peliominausuudet hyvänä, sekä kenttä pysyy turvallisempana pelialustana.

Onko tekonurmi kestävää?

Tekonurmi on erittäin kestävä materiaali, joka kestää kovaa käyttöä. Maisemointi tekonurmissamme on 8-vuoden materiaalitakuu.
Jäikö jotai kysyttävää?

Haluatko tilata tekonurmipihan?

Lue lisää tekonurmipihoista täältä ja pyydä tarjous.

Jäikö vielä jotain kysyttävää tekonurmesta?

× Kuinka voin auttaa?