fbpx

Tekonurmen asennus pihalle

Tekonurmen asennusprosessin ensimmäinen vaihe on maaperän valmistelu. Mikäli pihallasi on luonnonurmikkoa, se tulee ensin poistaa huolellisesti. Tämän jälkeen tehdään murske- tai kivituhkakerros, joka toimii vakaana ja tasaisena pohjana tekonurmelle ennen varsinaisen tekonurmen asentamista.

Erityisesti uudiskohteissa maanrakennustyöt saattavat olla laajempia, sillä pihan korko voi olla alhainen suhteessa tulevaan lopulliseen korkeuteen. Tällöin tarvitaan usein enemmän mursketta varmistaaksemme, että pohjatyöt ovat riittävät ja lopputulos on tasainen ja kestävä.

Meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan sinulle maksuttoman piha-arvioinnin, jotta voimme yhdessä suunnitella parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Älä epäröi ottaa yhteyttä – teemme mielellämme kanssasi yhteistyötä ja varmistamme, että tekonurmiprojektisi etenee sujuvasti ja laadukkaasti.

 

Tekonurmi materiaalit.

Kaikki meidän myymät tekonurmet ovat huippulaatuisia ja valmistettu Hollanissa Edelgrass nimisellä tehtaalla. Edelgrass sijaitsee Hollannin mattovalmistuksen pääkaupungissa genemuidenissa ja on valmistanut tekonurmia vuodesta 1989. Annamme kaikille tekonurmille 8-vuoden takuun.  

Voit ostaa myös tekonurmen suoraan verkkokaupasta ja tehdä asennuksen itse!

Lue myös tekonurmen asennusohjeet täältä

 

Valkoimassamme on 4 eri tekonurmi vaihtoehtoa pihalle

Tekonurmi 30mm

Tekonurmi 40mm

Tekonurmi 50mm

Hiekkatekonurmi 20mm

Tilaa maksuttomat näytepalat!

Olemme valmiit tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua keinonurmiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämän vuoksi lähetämme mielellämme näytepalasia keinonurmesta, jotta voit tutustua tuotteisiimme livenä ja varmistua siitä, että valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivan tekonurmen. Laita viesti ”näytepalat” alle olevaan yhteydenotto lomakkeeseen niin lähetämme näytepalat ärräpakettina lähimpään R-kioskiin, Voit myös kertoa hieman kohteesta minne suunnittelet tekonurmea niin myyntimme auttaa sinua valitsemaa parhaan mahdollisen tekonurmen sinun tarpeisiin. 

Kokonaivaltainen pihan muodon muutos.

Tekonurmen reunustus.

 1. Reunakivi: Reunakivi on perinteinen ja kestävä tapa rajata tekoniurmi. Se antaa selkeän ja siistin rajauksen nurmikolle, Reunakiveä on saatavilla eri kokoisina ja -muotoisina, joten sitä voidaan sovittaa erilaisiin ympäristöihin ja tyyleihin.

 2. Lautareunustus: Lautareunustus luo luonnollisemman ja pehmeämmän ilmeen kuin perinteinen reunakivi. Se sopii erityisesti puutarhoihin ja maisemointiin, sillä se sulautuu hyvin ympäristöönsä. Lautareunustus voidaan toteuttaa erilaisista puumateriaaleista, kuten painekyllästetystä puusta tai kestopuusta, jotka kestävät hyvin ulko-olosuhteita.

 3. Kuorikate: Kuorikate on helppo  ja edullinen  tapa reunustaa tekonurmi. Se estää rikkakasvien kasvua reunan alueella ja pitää nurmikon siistinä. Lisäksi kuorikate antaa kauniin viimeistelyn nurmikon reunalle. Kuorikatetta on saatavilla eri värisinä ja kokoisina, joten sitä voidaan valita ympäristöön sopivaksi.

Valittaessa tekoniurmen reunustusta on hyvä ottaa huomioon ympäristön tyyli, käyttötarkoitus sekä oma mieltymys. Jokaisella reunustusvaihtoehdolla on omat etunsa ja harkittavaksi jää, mikä sopii parhaiten kyseiseen tilanteeseen.

Kivetykset

Kun luodaan kaunista ja toimivaa ulkotilaa, laatoitukset voivat täydentää tekonurmen ulkoasua ja käytännöllisyyttä.

Kivetystöillä voidaan esimerkiksi toteuttaa polkuja, terasseja, istutusalueita tai muita piha-alueen rakenteita. Kivetykset voivat olla sekä käytännöllinen, että esteettinen lisäys ulkotilaan, tarjoten kestävän ja houkuttelevan vaihtoehdon. Ne voivat myös auttaa määrittelemään eri alueita pihassa ja luomaan visuaalista kiinnostavuutta.

Yrityksemme ammattilaiset voivat suunnitella ja toteuttaa kivetystyöt asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työnjälki varmistavat kestävän ja kauniin lopputuloksen, joka täydentää tekonurmen asennuksen luomaa kokonaisuutta.

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys!

Kun tilaat tekonurmen asennettuna, saat vähentää 40% työn osuudesta

Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500– 50 000 €.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Ei luoton perustamismaksua.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan,
  kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

/ kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 50 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95% -yks.
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 01/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

× Myyjän whatsapp