fbpx

Tekonurmi pihalle

Tekonurmi pihalle

Tekonurmipihoista yleiseseti.

Tekonurmipiha on alkanut viime vuosina nostamaan suosiotaan myös suomessa sen vaivattomuuden ansiosta. Tekonurmi on lähes huoltovapaa, sitä ei tarvitse kastella tai hoitaa. Nykyajan tekonurmet ovat myös todella aidon tuntuisia ja näköisiä. Tekonurmipiha on käytettävissä lähes ympäri vuoden ja piha pysyy siistinä vaikka se olisi kovassa käytössä.

Tekonurmipiha on yleistynyt viime vuosina paljon myös lapsi ja eläintalouksissa sen turvallisuuden ja siisteyden ansiosta. Punkit eivät esimerkiksi viihdy tekonurmella, joten lasten ja eläinten on turvallista leikkiä tekonurmi pihalla. Tekonurmen alle voidaan myös asentaa joustolevy, joka tekee tekonurmesta pehmeämmän alustan jos pihalla on esim. keinuja tai muita leikkitelineitä. Jos kiinostuit joustolevystä tekonurmen alle lue lisää täältä.

Yleisimmin käytetyt tekonurmet pihalla

Tekonurmi 30mm

Tekonurmi 35mm 

Tekonurmi 45mm

Myös tekonurmi 20mm, mutta 20mm tekonurmi soveltuu parhaiten terassille tai parvekkeelle. Jos suunnittelmissasi on tehdä täysin pelikenttä tarkoitukseen tuleva tekonurmialue pihalle, kannattaa harkita tähän tarkoitukseen olevaa peli tekonurmi 20mm asentamista. 20mm pelikenttätekonurmi on tarkoitettu pelikäyttöön ja siihen lisätään hiekkatäyttö, joka tekee siitä erittäin kestävän. 20mm pelikenttätekonurmea käytetetään mm. tenniskentissä. 

 

 

Tekonurmen asennus

Teemme tekonurmi asennuksia kaikkialle Suomeen avaimet käteen -periaatteella. Meillä on pitkä kokemus erilaisista tekonurmien asennuksista. Tilaamalla asennuksen meiltä pääset varmasti virheettömään lopputulokseen nopeasti. Pyydä tarjous asennuksesta alla olevalla yhteydenottolomakkeella niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

 Jos haluat tehdä asennuksen itse, lue meidän kirjoittama blogi ”tekonurmen asennus ohjeet” täältä Ja tilaa meiltä  tarvittavat tekonurmet ja asennustarvikkeet kotiovellesi.   

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 2 vuoden asennustakuun.

 

Keinonurmi näytepala

Haluatko kokeilla miltä tekonurmi tuntuu ennen tilausta? Tilaa maksuttomat näytepalat alla olevalla tilauslomakkeella. Kirjoita lomakkeeseen osoite ja puhelinnumero, viesti kohtaan ”näytepalat”

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme myös OP rahoitusta lue lisää rahoitus mahdollisuuksista täältä

Muista kotitalousvähennys

Jos tilaat keinonurmen ja asennuksen, työn osuuden voit laittaa verotuksessa kotitalousvähennyksiin.

Tekonurmen edut

  • Tekonurmi on lähes huoltovapaa
  • Tekonurmi ei houkuttele punkkeja
  • Tekonurmi on turvallinen ja kestävä 
  • Tekonurmi pysyy vihreänä ja siistinä vuodesta toiseen
  • Tekonurmella 8 vuoden UV-takuu ja 5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous tekonurmesta pihalle

× Kuinka voin auttaa?