fbpx

Tekonurmi pihalle

Tekonurmi pihalle

Meidän tiimimme on valmiina toteuttamaan tekonurmipihan asennusprojekteja kaikkialle Suomessa. Voit siis luottaa siihen, että tarjoamme asennuspalveluitamme myös sinun alueellasi.

Huolehdimme kaikista tarvittavista töistä tekonurmen asennuksessa alkaen maaperän valmistelusta ja vanhan nurmikon poistosta aina uuden tekonurmen asennukseen ja viimeistelyyn asti. Meidän ammattilaisemme varmistavat, että kaikki työt tehdään huolellisesti ja tarkasti, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä.

 

Tekonurmen asennus pihalle

Meidän tiimimme on valmiina toteuttamaan tekonurmen asennusprojekteja kaikkialle Suomessa. Voit siis luottaa siihen, että tarjoamme keinonurmen asennus palveluita myös sinun alueellasi.

Huolehdimme kaikista tarvittavista töistä tekonurmen asennuksessa alkaen maaperän valmistelusta ja vanhan nurmikon poistosta aina uuden tekonurmen asennukseen ja viimeistelyyn asti. Meidän ammattilaisemme varmistavat, että kaikki työt tehdään huolellisesti ja tarkasti, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä.

 Tekonurmen asennuksen ensimmäinen vaihe on maaperän valmistelu, joka sisältää vanhan nurmikon poiston, maaperän tasaamisen ja pohjatöiden tekemisen. Käytämme asennuksessa kivituhkaa, joka toimii hyvänä pohjana uudelle tekonurmelle.

Seuraavaksi leikkaamme keinonurmen oikean kokoisiksi paloiksi ja asennamme ne tarkasti ja huolellisesti pohjatöiden päälle. 

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tekonurmen asennuksesta ja miten voimme auttaa juuri sinun projektissasi!

Valkoimassamme on 5 eri tekonurmi vaihtoehtoa pihalle.

Tekonurmi 20mm 

Tekonurmi 30mm

Tekonurmi 35mm

Tekonurmi 45mm

Hiekkatekonurmi 20mm

Tekonurmen näytepalat

Olemme valmiit tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua keinonurmiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Tämän vuoksi lähetämme mielellämme näytepalasia keinonurmesta, jotta voit tutustua tuotteisiimme livenä ja varmistua siitä, että valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivan tekonurmen. Laita viesti ”näytepalat” alle olevaan yhteydenotto lomakkeeseen niin lähetämme näytepalat ärräpakettina lähinpään R-kioskiin, Voit myös kertoa hieman kohteeta minne suunnittelet tekonurmea niin myyntimme voi auttaa sinua valitsemaa parhaan mahdollisen tekonurmen sinun tarpeisiin. 

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys!

Jos tilaat keinonurmen ja asennuksen, työn osuuden voit laittaa verotuksessa kotitalousvähennyksiin.

Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500– 50 000 €.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Ei luoton perustamismaksua.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan,
  kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

/ kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

 • Rahoitus 2 500 – 50 000€
 • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Edullinen korko OP Prime + 6,95% -yks.
 • Laskutuspalkkio 7€/kk
 • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 01/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.